Πολύ απλά. Με τη χρήση ενός καρφιού που θα βρείτε εντός της συσκευασίας ανάλογου πάχους και αντοχής βάση του βάρους του αντικειμένου. Προτού το καρφώσετε βρείτε την ιδανική θέση στο χώρο σας ευθυγραμμίζοντας το αντικείμενό σας.
Φυσικά. Στείλτε μας στο email επικοινωνίας τις αλλαγές που θα θέλατε και η εξειδικευμένη ομάδα μας θα σας απαντήσει άμεσα. Ενα είναι σίγουρο: το NetelcoArt τα πάντα μπορούν να γίνουν!
Μέσω του eshop της NetelcοArt μπορείς να επιλέξεις την έκδοση τιμολογίου ,απλά κάνοντας κλικ στην επιλογή μεταξύ Απόδειξης ή Τιμολογίου ενώ βρίσκεσαι στη σελίδα «Το καλάθι μου».
Αν κάτι μας αρέσει στη NetelcoArt είναι να κάνουμε γρήγορα τα όνειρά σας πραγματικότητα. Βάλε σε παραγγελία αυτό που επιθυμείς και εμείς σε 2 εργάσιμες ημέρες θα μπορούμε να σου το παραδώσουμε.
Εύκολα. Επέλεξε την απόχρωση που επιθυμείς και εμείς θα σου το ετοιμάσουμε.Αν πάλι θέλεις κάποιο άλλο χρώμα γράψε το στις παρατηρήσεις της παραγγελίας στην σελίδα «Το καλάθι μου» και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου.
Απλά και γρήγορα. Είτε με καρφί σε περίπτωση που ο τοίχος είναι από δομικό υλικό (τούβλο, μπετόν κ.τ.λ) είτε με βίδα & ούπα αν πρόκειται για γύψινο υλικό (γυψοσανίδα). Κατά την τοποθέτηση φρόντισε να χρησιμοποιήσεις και το λεγόμενο «Αλφάδι».
Δεν συνιστούμε την τοποθέτηση των προϊόντων της NetelcoArt με κόλλα διπλής όψεως καθώς πρόκειται για μεταλλικά αντικείμενα. Δεν προτείνουμε επίσης την χρήση σιλικόνης.