Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσοι επιθυμούν να συναλλαχθούν με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, διατίθενται οι ακόλουθοι εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής:

Πιστωτική /Χρεωστική/Προπληρωμένη κάρτα (Visa, MasterCard, Maestro, Diners):

Για την ολοκλήρωση της πληρωμής με πιστωτική ή  χρεωστική κάρτα, μεταφέρεστε αυτόματα σε ασφαλή ηλεκτρονική τραπεζική  πλατφόρμα πληρωμών με πιστωτική κάρτα, της τράπεζας ALPHA BANK. Η εταιρία μας  έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας κατά τη  χρήση των καρτών σας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους  εγκυρότητας. Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας  και μια έγκυρη διεύθυνση e-mail. Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν  εγκριθεί από την τράπεζα σας, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την  παραγγελία σας. 

Nexi Payments Greece S.A.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Nexi e-Commerce” και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Nexi e-Commerce

PayPal:

Το Paypal είναι ένα από τα δημοφιλέστερα και ασφαλέστερα μέσα  πληρωμής στον κόσμο. Για την ολοκλήρωση μέσω PayPal, σας παρέχονται τα στοιχεία  του λογαριασμού μας, μεταβαίνετε στην κρυπτογραφημένη και ασφαλή σελίδα του  PayPal, όπου και συμπληρώνετε το ποσό, τα στοιχεία του λογαριασμού σας ή της  κάρτας σας. 

Google Pay:

Είναι μια διαδεδομένη και ασφαλής εφαρμογή που επιτρέπει στους  χρήστες να αγοράζουν προϊόντα και υπηρεσίες χρησιμοποιώντας ένα συμβατό  τηλέφωνο με λογισμικό Android, ή άλλη ηλεκτρονική συσκευή με το λογισμικό αυτό.  Αφού συνδεθείτε, μπορείτε να ρυθμίσετε έναν προτιμώμενο τρόπο πληρωμής, όπου θα  πραγματοποιούνται οι συναλλαγές σας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το Google Pay.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Εάν προτιμάτε την τραπεζική  κατάθεση μπορείτε να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας σε μία από τις παρακάτω  τράπεζες που συνεργαζόμαστε: 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΙΑΩΣ: GR8601723520005352089539864,SWIFT NUMBER: PIRBGRAA,

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: GR3801102150000021500745944, SWIFT NUMBER: ETHNGRAA,

ALPHA BANK: GR6201409000900002002016389, SWIFT NUMBER: GRRAGRAA,

EUROBANK: GR6402602500000030201404658, SWIFT NUMBER: ERBKGRAA.

Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας παρακαλούμε να αναγράφετε στην  αιτιολογία του καταθετηρίου τον αριθμό της παραγγελία σας ή το ονοματεπώνυμο στο  οποίο έχει καταχωρηθεί η παραγγελία. 

Αντικαταβολή (Εξοφλείτε την παραγγελία σας κατά τη στιγμή της  παράδοσης):

Σε περίπτωση που η παράδοση της παραγγελίας σας γίνει μέσω της  συνεργαζόμενης με την εταιρία μας εταιρία ταχυμεταφορών (Courier) πληρώνετε το  αντίτιμο της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της εταιρίας ταχυμεταφορών που θα  παραδώσει την παραγγελία σας. Το κόστος της αντικαταβολής έχει πρόσθετη χρέωση 4 €. Σημείωση: Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις παραστατικά  μεγαλύτερης αξίας των 500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης) και  παραστατικά μεγαλύτερης αξίας των 500€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις  (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται με κατάθεση σε τραπεζικό  λογαριασμό, πιστωτική/χρεωστική κάρτα, Paypal ή Google Pay.