Η NetelcoArt σας προσφέρει τους ακόλουθους τρόπους αποστολής. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται σε όλη την Ελλάδα. Για παράδοση προϊόντων στην Κύπρο ή στο εξωτερικό μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας μέσω email στο [email protected].


Ειδικότερα οι τρόποι αποστολής είναι οι ακόλουθοι:

  • Αποστολή με Εταιρία Ταχυμεταφορών (Courier).

Ο συγκεκριμένος τρόπος αποστολής αφορά προϊόντα μικρού όγκου και βάρους, τα οποία μπορούν να αποσταλούν μέσω courier με το αντίστοιχο κόστος αποστολής σε όλη την Ελλάδα. Σε αυτή τη περίπτωση ο πελάτης έχει τη δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ή με αντικαταβολή.

  • Αποστολή με Μεταφορική Εταιρία.

Ο τρόπος αποστολής μέσω μεταφορικής αφορά προϊόντα μεγαλύτερου όγκου και βάρους και τα οποία είναι ασύμφορα να αποσταλούν μέσω courier. Αντικαταβολή μέσω μεταφορικής δεν πραγματοποιείται. Η αποστολή αφορά παράδοση επί πεζοδρομίου σε αστικά κέντρα ή παραλαβή από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία. Για παράδοση στο χώρο του πελάτη σε απομακρυσμένες περιοχές, το κόστος διαμορφώνεται σε συνεννόηση μεταξύ του πελάτη και το συνεργαζόμενο πρακτορείο.

  • Παράδοση σε Πρακτορείο επιλογής του Πελάτη.

Δωρεάν παράδοση στο πρακτορείο επιλογής του πελάτη για παραγγελίες άνω των 100€. Για παραγγελίες μικρότερες των 100€, εφάπαξ χρέωση 5€. Σε αυτή τη περίπτωση ο πελάτης επιβαρύνεται τα μεταφορικά και έχει την υποχρέωση συνεννόησης για την παραλαβή της παραγγελίας του από το πρακτορείο.

  • Παραλαβή από το φυσικό Κατάστημα.

Οι παραλαβές από το κατάστημα θα πραγματοποιούνται τις ώρες και τις ημέρες που λειτουργεί η επιχείρηση. Οι παραλαβές θα πραγματοποιούνται μόνο μετά από ενημέρωση για την ολοκλήρωσή της από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας μας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail [email protected] ή μέσω τηλεφώνου στο 25410 94447.Ακολουθεί η διεύθυνση της εταιρείας: 6ο χλμ Ξάνθης-Καβάλας, 67 100, Τ.Θ:358.